1px natančno Čiščenje superg Čiščenje superg ni tako enostavno

Čiščenje superg ni tako enostavno

Vsi dobro vemo, kako srečni in zadovoljni smo, ko kupimo bele superge. Tako lepo se podajo k našemu stilu, a hitro pride do tega, da naše superge niso več tako bele, kot so bile na začetku. Takrat se hitro začnemo spraševati, kako narediti čiščenje super, da bodo spet tako lepo bele, kot so bile pri samem nakupu. 

Ni tako enostavno, to hitro vidimo, ko jih želimo očistiti tako, kot vso obutev. Enostavno tako ne gre, ker rob superg ni več tako bel, kot je bil na začetku. Kako se lotiti te težave, da bomo imeli doma spet bele superge?

Preprosto je, če le vemo, da se da kupiti pasto, ki bo poskrbela, da bodo vaše superge spet bele in čiste. Tudi sama sem se lovila glede tega. Moram priznati, da mene ni tako zelo motilo, ko moje superge niso bile več čisto bele, motilo pa je mojega sina. Že po prvem nošenju me je prosil, če lahko očistim superge, da bodo spet kot nove. Takrat pa je nastala težava. Takrat sem ugotovila, da pa čiščenje superg vseeno ni tako enostavno kot sem mislila. 

Čiščenje superg ni tako enostavno

Ker je sin hotel čisto bele superge, sem se odločila, da pogledam na splet, če kdo svetuje, kako je glede belih superg. Tako so mi svetovali pasto za čiščenje super. Nisem imela izbire, enostavno sem pasto naročila, ker sin ni nehal, da želi bele superge, če ne jih ne bo več nosil.

Ja, pri mladih je tako, ko si nekaj zadajo, potem tudi pri tem vztrajajo. Lahko si starš, ki ti je vseeno, lahko pa poskrbiš in rešiš težavo. No, sama rada poskrbim za vse, zato sem poskrbela tudi za čiščenje superg. Ko je prišla pasta za čiščenje superg, sem jih najprej očistila jaz, da sem videla, če pasta resnično deluje. Ko sem videla, da pasta za čiščenje super deluje, sem sinu predala nalogo, da si jih od sedaj naprej čisti sam. Problem rešen!