1px natančno PVC vrata Le še pvc vrata smo čakali in sedaj se lahko vselimo

Le še pvc vrata smo čakali in sedaj se lahko vselimo

Res naša pvc vrata prav nič, kaj niso videti plastična. Od daleč delujejo kakor, da bi bila lesena, čeprav niti najmanj niso. Montaža, kjer so se namestila pvc vrata, so bila namreč zadnja stvar, ki se je morala urediti, da se lahko preselimo. Vse imamo postavljeno in skoraj vsa oprema je že notri. Stanovanje, v katerem smo trenutno, je pa tudi že skoraj v celoti spakirano in pospravljeno. Razen tistih stvari, ki jih moramo na koncu spakirati, ker so še v uporabi. 

Le še pvc vrata smo čakali in sedaj se lahko vselimo

Ko so se pvc vrata vsa namontirala in so delavci odšli, sem lahko tudi jaz odšla. Za naslednji dan sem naročila še čistilko, da do konca vse počisti, potem smo pa na vrsti mi, da se iz stanovanja preselimo v novo hišo. Dolgo je trajalo, da je prišel ta dan in na trenutek je bilo bolj daleč kot blizu. Ampak končno je tukaj in končno se lahko preselimo v bolje prostore. Predvsem pa na večji mir, kjer ne bomo iz vseh strani obkroženi s sosedi, ampak bomo samo mi in narava.

Najboljši del je tudi ta, da imamo okoli hiše dokaj velik vrt in sosedje tudi, kar pomenil, da nismo preblizu. Zadnjič, ko sem bila pri prijateljici, ki tudi živi v hiši mi ni bilo najbolj všeč, ker imajo celo majhen vrt in posledično so hiše preblizu. Imata zelo lep dom, nič ne rečem, ampak vseeno so tam hiše čisto preblizu. Še dobro, da sta v najemu in ni to njuna hiša po svoje. 

Preden sem odšla, sem še enkrat preverila, ali so vsa pvc vrata dobro nameščena in ali bi bilo treba še kaj popraviti oziroma urediti, ampak mi je delovalo, kot da je vse v redu. Odšla sem skozi vhodna pvc vrata in do končno zapustila popolnoma novo hišo, ki je pripravljena na vselitev.