1px natančno Pas za pravilno držo Pas za pravilno držo je lahko odličen ortopedski pripomoček

Pas za pravilno držo je lahko odličen ortopedski pripomoček

Ste kdaj pomislili, da je vaša drža povsem nepravilna in imate posledično zato številne težave s hrbtenico in še drugimi deli telesa? Za pravilno držo si lahko omislite prvovrstni pripomoček. To je pas za pravilno držo, ki vam pomaga na učinkovit način torej izboljšati držo. Gre za poseben ortopedski pripomoček, ki je na voljo v specializiranih prodajalnah s tovrstno opremo.

Kakovosten pas za pravilno držo pod pazduho ne reže, prav tako ne reže v vrat, kar je za uporabnika zagotovo sila pomembno. Izdelan je lahko iz bombažne elastike. Dobro pa je, da se blazinice na ramenih odstranijo. Najboljši pas za pravilno držo pa podpira tudi srednji ter torakalni del hrbtenice, in sicer z zelo mehkimi pa tudi dovolj prožnimi elastikami.

Praviloma se pas za pravilno držo nosi le nekaj ur na dan

Dobra novica je ta, da vam pasu za pravilno oziroma boljšo držo ni potrebno nositi ves čas. Načeloma se takšen pas nosi le nekaj ur na dan in učinkovito pomaga pri drži ter lajša bolečine v hrbtu in v ramenih.

Sicer pa se pas za pravilno držo preprosto lahko nosi pod obleko ali pa na oprijeti spodnji majici. Na voljo je tako za moške kot ženske. Izdelan pa mora biti iz kakovostne mehke elastike ter mora torej imeti snemljive blazinice na ramenih. Pomembno je tudi to, da se pas lahko učinkovito kombinira tudi z najrazličnejšimi telesnimi aktivnostmi.

Različne velikosti pasu za pravilno držo

Na trgu lahko izbirate pasove za boljšo držo v različnih velikostih. Na voljo je pas za pravilno držo v S, M, L, XL pa tudi XXL velikosti. Lahko ga torej kupite v specializirani prodajalni z ortopedskimi izdelki, in sicer tudi na spletu, kjer so cene tovrstnih izdelkov cenovno še toliko bolj dostopne. Preverite in si zagotovite pripomoček za boljšo držo pa tudi za odpravljanje bolečin v hrbtenici.

Leave a Reply