1px natančno Smučanje Konec zime in šli smo na zadnjo turo smučanja

Konec zime in šli smo na zadnjo turo smučanja

Vsi v družini imamo radi smučanje, tako gremo vsako leto za 14 dni na dopust, kjer smučamo vsak dan. Tokrat je minilo že kar nekaj časa, ko smo smučali, kajti bili smo na dopustu na začetku zime. Ko smo slišali pri poročilih, da so smučišča odprta še zadnji vikend smo vedeli, da to moramo izkoristiti, ker drugače nam bo žal. 

Bilo je videti, da bo sončen vikend, tako smo šli na našo zadnjo smuko, preden se smučišča zaprejo. Bilo je res lepo vreme, le redko človek doživi na smučišču tako sončen dan in tako visoke temperature. Te smuke na koncu sezone so lahko res lepe, ker vas greje sonce in so temperature tako visoke, da se smučate lahko brez kape in debele bunde.

Odpravili smo se zgodaj zjutraj in si v hotelu na smučišču rezervirali prenočišče. Tako smo imeli cela dva dneva uživanja na snegu. To smučišče, kamor smo hodili mi, ni bilo tako močno obiskano in to nam je bilo še posebej všeč, ker ni bilo nobene gneče na sami progi in tudi v hotelu ne. 

Jaz sem se smučala cela dva dni, edino, kar sem šla jest in pit in to je bilo to. Nisem hotela zamuditi tako lepe, sončne smuke, kot smo jo imeli tokrat. Vsak po svoje je užival in prav je tako.

Zvečer smo bili kar precej utrujeni od večurne smuke in smo kar hitro zaspali, saj smo vedeli, da nas čaka še en prekrasni dan. Po zajtrku drugo jutro, smo spet šli na naše smuči. Izkoristili zadnji dan!

Pojdite kdaj na zadnji zimski vikend smuke, ne bo vam žal, če je seveda napovedano lepo vreme!

Leave a Reply