1px natančno Vipava valley Vipava valley bi lahko bilo zelo lepo darilo

Vipava valley bi lahko bilo zelo lepo darilo

Nekaj časa nazaj je moj brat praznoval rojstni dan, katerega sem se jaz osebno res zelo veselila, saj sem imela izbrano res perfektno darilo zanj. Moj brat načeloma res zelo rad kolesari še raje pa ima seveda vinograde, saj je v njih dobesedno odraščal med poletnimi počitnicami, ko sva skupaj bila pri babici in dedku. Ravno zato sem dobila res perfektno idejo, da bi mu omogočila to, da gre v Vipava valley za en vikend. Najela sem neko sobico, kjer bi seveda si lahko odpočil, saj sem bila prepričana, da bo čez dan konstantno zunaj ter raziskoval Vipava valley.

Ko sem mu to tudi podarila. Za rojstni dan je bil res neizmerno hvaležen, saj si je že dolgo časa želel iti nekam sam za nekaj dni. Nikakor ni utegnil najti čas za to in ravno zato sem to naredila jaz namesto njega. Povedala sem mu točno, kje bo spal in kaj vse si lahko ogledam. Najbolj se je seveda veselil vinogradov, saj ga ti spomnijo na dedka in babico. Definitivno, pa se je tudi zelo veselil kolesarjenja, saj je že res dolgo časa. Ni bil na kolesu in to močno pogreša. Res sem vedela, da bo Vipava valley najboljše darilo, ki mu ga lahko podarim. Na to darilo sem definitivno bila zelo ponosna in ravno zato sem se nekako najbolj veselila njegovega rojstnega dne.

Vipava valley bi lahko bilo zelo lepo darilo

Že kar nekaj časa sem razmišljala o teh stvareh in kaj bi mu lahko podarila za rojstni dan? Ko sem se spomnila te ideje, sem bila seveda presenečena sama nad sabo, saj si nisem mislila, da bi si lahko domislila nekaj tako dobrega. Vipava valley je res lahko zelo lepo darilo za čisto vsakega, ki rad vidi nove stvari in je hkrati tudi malo bolj športne narave. Tam imajo definitivno tudi zelo dobro hrano, kar pomeni, da lačni ne boste tam. Vipava valley je lahko res zelo lepo darilo, ki si ga lahko podariš sam sebi ali pa svojim najbližjim.